Novou Toyotu Avensis plně vystihují čtyři slova – reprezentativnost, pohodlí, bezpečnost a hospodárnost – nový Avensis je ideální volbou jak pro firemní, tak soukromé zákazníky

Od okamžiku, kdy byl v roce 1997 vyroben v Evropě první model vozu Avensis, se do současnosti v rámci čtyř generací vydalo na evropské cesty přes 1 711 800 aut s tímto označením.

1naventoybok1000

1naventoypal1000

Zákazníci jistě ocení, že nyní při pořízení nového Avensisu mohou získat

– pakety s další bohatou výbavou za polovinu ceny. Zájemci mohou na nákup nového auta využít financování Toyota Garant.

Nový Avensis delší o 40 mm je dokonalým ztvárněním ‚Dynamické elegance‘, tedy spojuje nápadnost a dynamičnost s ladností a elegancí.

Změny nejsou jen v exteriéru a interiéru, ale dotkly se rovněž pohonných jednotek

– kde jsou nyní dva nové vznětové motory. Jde o jednotku 1,6 litru D-4D o výkonu 82 kW/112 k a jednotku 2,0 litru D-4D (poprvé v nabídce Toyoty) o výkonu 105 kW/143 k. Majitelé nových vozů jistě ocení, že poklesly provozní náklady díky prodloužení servisních intervalů obou jednotek na 20 tis. km. Pokles servisních nákladů za 3 roky/90 tis. km představuje u obou jednotek přibližně 20 %. Řada vylepšení se týká i stávajících zážehových jednotek 1,6 litru, 1,8 litru a 2,0 litru VALVEMATIC. Všechny jednotky splňují požadavky emisní normy EURO 6.

Nové vznětové motory:

Motor 1,6 l D-4D

– dosahuje nejvyšší výkon 108 k vykazuje spotřebu pouze 4,2 l na 100 km a emise CO2 112 g/km

Motor 2,0 l D-4D

– dosahuje nejvyšší výkon 143 k vykazuje spotřebu pouze 4,5 l na 100 km a emise CO2 119 g/km

Avensis nabízí v základní výbavě mimo jiné

– bezpečnostní systém pro předcházení kolizím (PCS) či asistenta rozjezdu do kopce (HAC). Ve vyšší výbavě (Active, Executive) je kompletní bezpečnostní paket Toyota Safety Sense, který kromě PCS obsahuje i asistenta pro jízdu v pruzích (LDA), automatická dálková světla (AHB) a systém rozpoznávání dopravních značek (RSA).

Nový Avensis má zřetelněji rozvrstvenou hierarchii stupňů výbavy:

Nové stupně Live, Active a Executive zahrnují širší nabídku standardní výbavy a pokrokovou technologii. Tyto výbavy lze obohatit dalšími pakety, které jsou nyní za polovinu ceny.

Pro vozy ve stupni výbavy Live

– je připraven interiér v barevné kombinaci černá a šedá. Součástí standardní výbavy je manuální klimatizace, kůží obšitý volant a hlavice řadicí páky, LED světla pro denní svícení a tuner/CD přehrávač.

Všechny vozy ve stupni výbavy Active nabídnou v základu

– i atraktivní čalounění materiálem Alcantara. Výbava je bohatší o automatickou klimatizaci, barevný multifunkční TFT displej o úhlopříčce 4,2″ v českém jazyce, dešťový senzor a senzor šera, 17″ litá kola, mlhová světla, zatmavená skla zadních oken a multimediální soustavu Toyota Touch 2 v českém jazyce se zadní parkovací kamerou. Pro tento stupeň výbavy jsou připraveny dva pakety – Trend a Trend+.

Výhodný paket Trend za polovinu ceny (tedy 25 000,- Kč) obsahuje: 17“ broušená litá kola, Bi-LED přední světlomety, LED světla denního svícení (světlovodná trubice), přední mlhová světla s automatickým svícením do zatáčky, vyhřívání skla pod předními stěrači, zatmavená boční okna a okno pátých dveří, vyhřívání předních sedadel, možnost výběru ze dvou interiéru v kombinaci Alcantara / textil černo/šedá nebo černá/zlatoměděná.

Druhý výhodný paket Trend + za polovinu ceny (65 000 Kč) přidává k výbavě Trend navíc Smart & Entry, čalounění sedadel a interiéru v kombinaci Alcantara a přírodní / syntetická kůže v barvě černé/světle šedá nebo černé / zlatoměděné, kolejnice pro zajištění nákladu v zavazadlovém prostoru včetně 4 úchytů.

U vozů ve stupni výbavy Executive

– se zákazníci mohou těšit navíc na Smart Entry & Start (odemykání a startování bez použití klíče), sedadla kompletně čalouněná černou kůží, dekory imitující dřevo a multimediální systém Toyota Touch 2 s navigací Go Plus, 18″ litá kola s novým designem, Bi-LED natáčecí světlomety (AFS), elektricky nastavitelná přední sedadla s paměťovou funkcí a panoramatické střešní okno Skyview.

Pokud se zákazníci rozhodnou pro koupi nového Avensisu, mohou využít financování Toyota Garant

Nový vůz pak získají za pravidelnou měsíční splátku 13 718 Kč s 3,99% úrokem. Kromě dostupné splátky nabízí financování Toyota Garant flexibilitu při ukončení financování, garanci budoucí hodnoty vozu a majitel je vlastníkem auta po celou dobu jeho financování.

Pro Toyotu Avensis jsou dále pak připraveny zcela nové výhodné podmínky pro firemní zákazníky a to od koupě již jednoho vozu.

Více o novém Avensisu a ostatních modelech Toyoty na:

www.toyota.cz

 

 

 

KLÍČOVÉ CENTRUM

VÁŠ KLÍČOVÝ PARTNER

 

Kompletní klíčařský sortiment včetně výroby autoklíčů

Kontakt:
KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group
Plzeň, Žatecká 138/8, PSČ 301 00
377 225 903
info@hbgroup.cz

Autorizovaný dealer a opravce OPEL

Člen koncernu TUkas

Kontakt:
AUTO-STAIGER CZ A.S.
Praha 10, Černokostelecká 621/122
+420 271 009 111
servis.opel@auto-staiger.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Jarní tipy na skrytá místa u Prahy s Toyotou Prius

Jarní tipy na skrytá místa u Prahy...

Pokud hledáte cíl pro první jarní výlety, nevynechejte čtyři úžasná místa, která se skrývají nedaleko hlavního města. Vyrazili jsme na ně se zbrusu novou Toyotou Prius s plug-in hybridním...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Štafl slavil triumf na historické Vltavě

Štafl slavil triumf na historické Vltavě

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Vyrobit elektromobil bude brzy levnější než auto se spalovacím motorem

Vyrobit elektromobil bude brzy levnější...

Ceny elektromobilů se v příštích třech letech výrazně sníží. Přibližně od roku 2027 bude výroba nové generace elektromobilů levnější než výroba srovnatelných vozidel se spalovacím...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Designovým autem roku se stala Toyota Prius

Designovým autem roku se stala Toyota Prius

Nová Toyota Prius zvítězila v kategorii designu soutěže World Car 2024 na mezinárodním autosalonu v New Yorku. Na dalších místech skončil Ford Bronco a Ferrari Purosangue. Vítěze vybírala...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nejvíc patentů ze všech automobilek zaregistrovala zase Toyota

Nejvíc patentů ze všech automobilek...

Automobilka Toyota se už podesáté umístila na prvním místě v automobilovém průmyslu v žebříčku největšího počtu podaných patentů, který zveřejnila Asociace vlastníků duševního...