Společnost Dolák s.r.o. slavnostně otevřela v Plzni nové prodejní a servisní prostory značky Toyota

Zákazníci značky Toyota z tohoto regionu tak mohou nově využívat prostory splňující nejvyšší úroveň prodejních a servisních standardů japonské automobilky.

Nové moderní prodejní a servisní prostory společnosti Dolák s.r.o.

Společnost Dolák s.r.o. slavnostně otevřela v Plzni nové prodejní a servisní prostory značky Toyota

– přináší zákazníkům toho regionu kvalitativně vyšší úroveň služeb. Na prodejní ploše 300 m2 je možné v současnosti vystavit 6 nových vozů. Součástí nového showroomu je samozřejmě také zóna pro čekající zákazníky na servis s možností občerstvení a využiti internetu.

Za pozornost stojí rovněž servisní část nového objektu o rozloze 320 m2, která zahrnuje 5 standardních stání se zvedákem a další špičkově technologicky vybavená pracoviště. Samozřejmostí je moderní sklad materiálu, který disponuje téměř u většiny náhradních dílů Toyota jejich dodávkou do 24 hodin.

Zákazníci zde získávají navíc možnost výkupu jejich současného vozu či pořízení prověřeného ojetého vozu značky Toyota v rámci programu Toyota Certifikováno.

Zcela nové prodejní a servisní prostory byly slavnostně otevřeny majitelem společnosti Milanem Dolákem a prezidentem společnosti Toyota Motor Czech, panem Tsutomu Otsubo. Večerem provázela Miss ČR 2010 Jitka Válková.

„Chtěli jsme expandovat a v Plzni Toyota nebyla. Otevření naší pobočky na Borských Polích byl tedy logický krok. A navíc naše společnost je nyní největším dealerstvím značky Toyota v ČR, co se počtu poboček a pokrytého území týká. “, řekl Milan Dolák, majitel společnosti.

Společnost Dolák s.r.o.

– byla založena v roce 1998 v Příbrami jedním z nejznámějších soutěžních jezdců osmdesátých a devadesátých let, Milanem Dolákem. Jeho společnost prodala za rok 2011 přesně 474 nových vozů značky Toyota, což je 11,6% z celkových prodejů importérské společnosti Toyota Motor Czech za minulý rok. Ve stejném období dosáhla společnost Dolák s.r.o. prodejního podílu v regionu ve výši 3,7%, což je cca 1,7x více, nežli v ostatních regionech ČR.

Prodejní či servisní místa společnosti Toyota Dolák jsou v Příbrami, Písku, Táboře, Českých Budějovicích a nyní nově jako jediný autorizovaný partner také v regionu Plzeň.

KLÍČOVÉ CENTRUM

VÁŠ KLÍČOVÝ PARTNER

 

Kompletní klíčařský sortiment včetně výroby autoklíčů

Kontakt:
KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group
Plzeň, Žatecká 138/8, PSČ 301 00
377 225 903
info@hbgroup.cz

Největší obchodní dům

automobilů v ČR

 

Motto AUTO JAROV zní: „Prodejem naše služby nekončí...”

Kontakt:
AUTO JAROV, s.r.o.
130 00 Praha 3, Osiková 2
251 002 111
autojarov@autojarov.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Co dělat po dopravní nehodě/hqdefault.jpg">

Co dělat po dopravní nehodě

Abyste jakoukoli dopravní nehodu mohli řešit s klidnou hlavou, je dobré vědět, jak v takových chvílích správně postupovat, případně kdy je nutné volat policii a jak správně komunikovat...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Naváže Štajf ve Španělsku na domácí úspěch?

Naváže Štajf ve Španělsku na domácí...

Evropský šampionát automobilových soutěží historických vozů se z České republiky přestěhuje o nadcházejícím víkendu do slunného Španělska. V jubilejním 15. ročníku Historic Rally of...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Jarní tipy na skrytá místa u Prahy s Toyotou Prius

Jarní tipy na skrytá místa u Prahy...

Pokud hledáte cíl pro první jarní výlety, nevynechejte čtyři úžasná místa, která se skrývají nedaleko hlavního města. Vyrazili jsme na ně se zbrusu novou Toyotou Prius s plug-in hybridním...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Vyrobit elektromobil bude brzy levnější než auto se spalovacím motorem

Vyrobit elektromobil bude brzy levnější...

Ceny elektromobilů se v příštích třech letech výrazně sníží. Přibližně od roku 2027 bude výroba nové generace elektromobilů levnější než výroba srovnatelných vozidel se spalovacím...