NOVÉ SUV C5 AIRCROSS HYBRID: DOJEZD 55 KM VE 100% ELEKTRICKÉM REŽIMU A 32 G CO2/KM!

  • SUV Citroën C5 Aircross Hybrid uspěl u homologačních testů podle protokolu WLTP.
  • Vynikající výsledky – dojezd 55 kmi ve 100% elektrickém režimu, emise CO2 od 32 g/kmii, spotřeba od 1,4 l/100 kmiii – zajišťují všestranné použití a každodenní účinnost.
  • Vynikající komfort a modularita SUV C5 Aircross, díky tlumičům s progresivními hydraulickými dorazy®, sedadlům Advanced Comfort, 20 asistenčním systémům řízení,třem samostatným sklopným a podélně posuvným sedadlům s nastavením sklonu opěradla a zavazadlovému prostoru o objemu „Best in Class“.
  • U SUV C5 Aircross Hybrid se poprvé objevuje ë-Confort, přinášející nový komfortní zážitek plynulého řízení, tiché jízdy s hybridním plug-in motorem, který poskytuje kombinovaný výkon 225 k a spojuje technologie, elektrizující výkony a konkurenceschopné uživatelské náklady.
  • SUV C5 Aircross Hybrid, který se ve světové premiéře představil na bruselském autosalonu 2020, je již k dispozici na objednávku ve Francii za cenu od 39 950 EUR.

Citroën již 100 let zpřístupňuje automobily co nejširšímu počtu lidí a v roce 2020 tak bude činit s elektromobily a zpřístupní vozidla s nízkými emisemi všem zájemcům, v nabídce bude 6 modelů v elektrifikované verzi. Všechny nové modely uvedené na trh budou nyní navíc k dispozici i v elektroverzi, jako důkaz závazku značky k odpovědnému přechodu na nové zdroje energií, s cílem nabídnout co nejvíce lidem nabídku nejzásadnějších vozů přizpůsobenou potřebám každého jednotlivce, v každém segmentu a na každém trhu.

Svou elektrickou ofenzívu zahajuje s novým sloganem „Inspirëd By You All“ určeným pro elektrifikované vozy a se svou technologickou vlajkovou lodí, novým SUV C5 Aircross Hybrid, hybridním plug-in SUV (Silent Urban Vehicle) ve třídě ë-Confort, který představuje přechod k bohatší modelové řadě, kde výkonné spalovací motory doplní 100% elektrické a hybridní plug-in verze.

SUV C5 Aircross, které už se stalo referencí z hlediska komfortu zejména díky tlumičům s progresivními dorazy®, sedadlům Advanced Comfort 20 technologiím asistenčních systémů řízení, vstupuje do nové etapy programu Citroën Advanced Comfort® a nabízí účinnou a výkonnou hybridní plug-in verzi.

  • VŠESTRANNOST: řízení inspirované zvyklostmi našich zákazníků, s nulovými emisemi ve 100% elektrickém režimu pro každodenní kratší jízdy (dojezd 50 kmi) a s neomezeným dojezdem pro dlouhé cesty díky využití benzínového motoru.
  • TICHO NA PALUBĚ: cestování v elektrickém režimu v naprostém klidu, v tlumené atmosféře bez hluku, otřesů a vibrací
  • LUXUSNÍ ZÁŽITEK Z ŘÍZENÍ: elektrizující výkon díky spojení benzínového motoru PureTech 180, elektrického motoru 80 kW a osmistupňové automatické převodovky ë-EAT8, tedy díky kumulovanému výkonu 225 k a okamžitému točivému momentu 320 Nm.
  • INTUITIVNOST: komplexní, intuitivní a uživatelsky přívětivý ekosystém zahrnující automatické řízení režimů jízdy, snadné nabíjení a vyhrazený portál služeb konektivity.

Nové SUV C5 Aircross Hybrid je díky své mimořádné modularitě nejvariabilnějším SUV na trhu: má 3 samostatná sklopná a podélně posuvná sedadla s nastavením sklonu opěradla, objem zavazadlového prostoru je „Best in Class“, pohybuje se od 460 do 600 l.

SUV C5 Aircross Hybrid, které nabízí dojezd v elektrickém režimu 55 kmi, emise CO2 39 ​​g/kmii a spotřebu od 1,4 l/100 kmiii v cyklu WLTP, představuje novou etapu přechodu značky Citroën na nové zdroje energií. Jeho hybridní plug-in motor kombinuje nejnovější technologie a konkurenceschopné provozní náklady.

SUV C5 Aircross Hybrid, který se vyrábí ve Francii v továrně v Rennes – La Janais vedle verzí se spalovacími motory určených na evropské trhy, jichž se za jeden rok prodalo již více než 110 000 kusů, je ve Francii k dispozici za cenu od 39 950 €.

První dodávky proběhnou na konci prvního pololetí 2020.

TECHNICKÉ VLASTNOSTI

  • Hybrid 225 ë-EAT8
  • Spalovací motor: PureTech 180 S&S Euro 6180 k (132 kW)
  • Elektrický motor: 110 k (80 kW) umístěný mezi spalovacím motorem a převodovkou
  • Kumulovaný výkon: 225 k (165 kW)
  • Baterie: vysokonapěťová 200 V Li-Ion 13,2 kWh
  • Pohon předních kol
  • Točivý moment elektromotoru: 320 Nm
  • Elektrická převodovka ë-EAT8
  • Dojezd v režimu ZEV(nulové emise): 55 kmi (funkční do rychlosti 135 km/hod.) – cyklus WLTP
  • Emise CO2: od 32 g/kmii – cyklus WLTP
  • Spotřeba ve smíšeném režimu: od 1,4 l/100 kmiii – cyklus WLTP
  • Doba nabíjení:
    • 2 hodiny přes Wall Box 32 A, s příplatkovou nabíječkou 7,4 kW
    • 4 hodiny přes zásuvku 14 A typu Green’up™ Legrand, se sériovou nabíječkou 3,7 kW
    • 7 hodin přes standardní domácí zásuvku 8 A, s nabíječkou 3,7 kW

 

 

KLÍČOVÉ CENTRUM

VÁŠ KLÍČOVÝ PARTNER

 

Kompletní klíčařský sortiment včetně výroby autoklíčů

Kontakt:
KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group
Plzeň, Žatecká 138/8, PSČ 301 00
377 225 903
info@hbgroup.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
TAS Komplex s.r.o.
Svárovská 3135, 470 01 - Česká Lípa
487 853 913
tomas.taran@tascl.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - PALLAS a ÉTOILE: Nová označení pro auta DS

PALLAS a ÉTOILE: Nová označení pro...

V průběhu roku 2024 získají modely DS Automobiles novou, jednodušší strukturu nabídky, vycházející ze dvou verzí s označením PALLAS a ÉTOILE. Cílem je zajistit větší přehlednost a...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Průměrné emise CO2 nových automobilů v roce 2023 v Česku nepatrně klesly. Premiantem je Citroën

Průměrné emise CO2 nových automobilů...

V uplynulém roce si v oblasti osobních vozidel připsaly nejvíce registrací značky Škoda (35,0 %), Hyundai (9,1 %), Volkswagen (8,6 %), Toyota (7,9 %) a Kia (5,2 %). Jak je na tom český trh a...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Stellantis a Hype nasazují v Paříži první flotilu 50 bezbariérových taxíků na vodíkový pohon

Stellantis a Hype nasazují v Paříži...

Skupina Stellantis – první výrobce na světě, který uvedl na trh sériová užitková a osobní vozidla na vodíkový pohon – a Hype, nezávislý subjekt nabízející čistě vodíková řešení...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Koncepční bohyně zvítězila v anketě GQ CAR AWARDS 2023!

Koncepční bohyně zvítězila v anketě...

Koncepční vůz DS E-TENSE PERFORMANCE, navržený jako vysoce výkonná laboratoř, která má urychlit vývoj technologií pro další generace vozů DS Automobiles, získává nové ocenění v anketě...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Sláva na Hradě:  DS Automobiles a pak nový prezident

Sláva na Hradě: DS Automobiles a pak...

Pár dní před zvolením nové hlavy státu představila značka DS Automobiles na Pražském hradě své dva vrcholné modely, novou DS 7 E-TENSE 300 a limuzínu DS 9 E-TENSE 360. Modely mohli obdivovat...