Automobilový závodník Václav Pech přivezl včera 9. prosince dárek pro děti z dětských domovů

Nadační fond Plaváček, který podporuje talentované děti z dětských domovů a sociálně slabých skupin, se stal vítězem soutěže Mitsubishi Motors a vyhrál v internetové soutěži „Na značku“ nový vůz Mitsubishi Colt.

Automobilový závodník Václav Pech přijel se svým Mitsubishi Evolution do Dětského domova Ústí nad Labem, kde Nadačnímu fondu Plaváček předal nový vůz Mitsubishi Colt.

Nadační fond jej vyhrál v netradiční internetové soutěži Mitsubishi Motors „Na značku“. Úkolem v soutěži bylo co nejpřesněji odhadnout na tři desetinná místa průměrnou spotřebu vozu Colt na trase z Bratislavy do Prahy.

Nadační fond se od správného výsledku odchýlil o pouhých 0,001 l.

Automobilový závodník Václav Pech přivezl včera 9. prosince dárek pro děti z dětských domovů

Několikanásobný šampion rallye Václav Pech předal vítěznou cenu spolu s generálním ředitelem společnosti M Motors CZ Martinem Krobem.

Automobilový závodník Václav Pech přivezl včera 9. prosince dárek pro děti z dětských domovů
Automobilový závodník Václav Pech přivezl včera 9. prosince dárek pro děti z dětských domovů

Velký zájem vzbudil nejenom vítězný vůz Colt, ale i závodní vůz Mitsubishi Lancer, na kterém Václav Pech již několik let závodí. Vůz dětem osobně představil a téměř všechny využily možnost se do vozu posadit a vyfotografovat se s touto velkou automobilovou hvězdou. Jako poděkování si děti připravily taneční vystoupení a vánoční koledy.

Nadační fond Plaváček, který se stal vítězem soutěže Mitsubishi Motors, podporuje talentované děti z dětských domovů a sociálně slabých skupin. „Mobilita je pro nás velmi důležitá, neboť potřebujeme být v neustálém kontaktu s dětmi z dětských domovů po celé republice a nové Mitsubishi nám práci hodně usnadní. Mám opravdu velkou radost, že jsme se do správné odpovědi trefili tak blízko,“ řekla Lucie Fröhlichová, ředitelka Nadačního fondu Plaváček.

„Je skvělé, že se výhra předávala právě u nás. Setkání s úspěšným závodníkem bylo pro děti velkým zážitkem a také motivací k dalšímu úsilí na sobě pracovat,“ řekla Alena Novotná, ředitelka Dětského domova Ústí nad Labem.

Internetová soutěž „Na značku“ probíhala celoevropsky v 19 zemích, a to od října do listopadu, v Čechách na internetovém portálu www.naznacku.cz. V rámci této celoevropské kampaně našlo své nové majitele celkem 38 nových vozů Mitsubishi Lancer Sportback a Colt.

Více informací o automobilovém závodníku Václavu Pechovi naleznete na internetových stránkách www.vaclavpech.cz

M Motors CZ s.r.o.

Společnost M Motors CZ s.r.o. od října roku 2004 úspěšně zastupuje v České republice japonskou značku Mitsubishi Motors. Společnosti se podařilo vybudovat kvalitní a dobře fungující prodejní a servisní síť po celé republice. Od zahájení své činnosti až do dnešního dne prodala 4 690 vozů Mitsubishi a její aktuální tržní podíl činí 0,9%.

Autopůjčovna s nabídkou vozů všech kategorií. 

 

Firmám nabízíme flexibilní pronájem vozů.

Kontakt:
RentPoint
Praha 4, Na Chodovci 2457
267 286 823
rentpoint@rentpoint.cz

KIA Czech za dobu své existence na českém trhu prodala téměř 70 000 vozů.

Kia Motors Corporation – výrobce kvalitních automobilů pro všechny mladé duchem.

Kontakt:
KIA CZECH s.r.o.
V Oblouku 128 Čestlice, Praha - východ 252 43 Průhonice
INFOLINKA KIA 222 999 333
kia-info@kia.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Toyota a Mitsubishi budou vyrábět vodík z hnoje a odpadu

Toyota a Mitsubishi budou vyrábět vodík...

Japonské společnosti Toyota Motor Corporation, Toyota Tsusho a Mitsubishi Kakoki letos na podzim v Thajsku představí zařízení na výrobu vodíku na bázi bioplynu. Vyrábět budou vodík z kuřecího...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nové Mitsubishi ASX: Sebevědomý hybrid

Nové Mitsubishi ASX: Sebevědomý hybrid

Začíná zajímavá éra Mitsubishi. Značka uvádí na trh ASX nové generace, rozšiřuje tak evropskou modelovou nabídku stájových kolegů Space Star a SUV s označením Eclipse Cross PHEV. ASX se...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nový Outlander PHEV přijede příští rok

Nový Outlander PHEV přijede příští rok

Mitsubishi už příští rok uveden na evropský trh svou novou vlajkovou loď Outlander PHEV. Základem auta bude druhá generace pokročilého EV plug-in hybridního systému se dvěma elektromotory pro...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Fleetové setkání s příchutí adrenalinu

Fleetové setkání s příchutí adrenalinu

První ročník akce Experience Day pro fleetové zákazníky Testování vozů včetně aktuálních novinek z portfolia skupiny Auto Palace Hosty akce svezl také účastník Rallye Dakar a soutěžní...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Auta na náplavce startují již ve čtvrtek!

Auta na náplavce startují již ve čtvrtek!

Třetí ročník výstavy Auta na náplavce, který pořádá časopis Svět motorů z mediálního domu Czech News Center, doslova klepe na dveře. Vše vypukne u Vltavy v Praze už ve čtvrtek 29. srpna...