Společnost Goodyear na evropský trh uvede novou řadu ekologických třístopých vozidel – v prodeji budou od září 2016

Ekologická třístopá nehlučná vozítka Goodyear jsou určena zejména pro dopravu ve městech i pro outdoorové nadšence s dojezdem 100 km s maximální rychlostí 45 km/h.

1egoGYa853

1egogogle805

Dva modely tříkolek jsou zkonstruovány s cílem maximální robustnosti a odolnosti:

  • Goodyear e-Go 1 (pro dopravu ve stoje)
  • Goodyear e-Go 2 (pro sedícího řidiče)

Oba jsou určeny pro snadnou a dynamickou dopravu, jejíž přednosti ocení zejména uživatelé ve městech. Obě dvě nehlučné tříkolky Goodyear byly navrženy a vyrobeny tak, aby uživatelům nabídly přesné řízení a vysokou kvalitu. Mohou dosáhnout maximální rychlosti 45 km/h.

e-Go 1 je lehké, jednoduše skladné a přenosné vozítko pro dopravu ve stoje, zatímco e-Go 2 je stabilní, výkonný dopravní prostředek pro sedícího řidiče se speciálním systémem odpružení, který zajišťuje dostatečně vysokou úroveň pohodlí.

Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 pohánějí

– Li-Ion akumulátory, což prodlužuje jejich životnost. Akumulátory lze jednoduše dobíjet doma nebo venku. Vozidla mají dojezd 100 kilometrů.

Díky dvěma předním kolům, která rozšiřují záběrovou plochu a pomáhají snižovat brzdnou vzdálenost, poskytují trojkolky Goodyear stabilitu při jízdě. Jsou inovativní a spolehlivé a jejich kvalita odpovídá všem ostatním produktům značky Goodyear.

Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 pomáhají

– zvyšovat pohyblivost a šetří čas, peníze i životní prostředí. Vozidla s nulovými emisemi a bez spalovacího motoru pohání ekologická a ekonomická elektrická energie. Umožňují, aby se lidé při dojíždění do práce nebo při jiné dopravě vyhnuli zácpám v dopravních špičkách, problémům s parkováním a placenému parkování.

Trendová vozidla Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 jsou v duchu tradice inovací značky Goodyear v čele „zelené” mobility a souvisí s potřebami těch, kdo ve městě dojíždějí do práce, profesionálů i outdoorových nadšenců, kteří chtějí cestovat ekologicky.

Třístopá vozidla Goodyear budou u vybraných evropských prodejců automobilů a motocyklů v prodeji od září 2016

Doporučená maloobchodní cena e-Go 1 bude zhruba 81 000 Kč, e-Go 2 asi 124 000 Kč.

Licenci na řadu třístopých vozidel Goodyear v Evropě vlastní Suprimmo SA.

O společnosti Suprimmo SA

Suprimmo SA je holding společností (JOST Group – MSA International – Kymco Europe – Absaar) s hlavní aktivitami spojenými s trhem e-mobility a nástrojů a distribucí pro automobilový aftermarket. Skupina s centrálou v Lucembursku zaměstnává na celém světě 2000 zaměstnanců.

O společnosti Goodyear

Goodyear je jedním z největších světových výrobců pneumatik. Společnost zaměstnává přibližně 67 tisíc pracovníků a své výrobky vyrábí v 50 závodech ve 22 zemích světa. Dvě inovační centra – Akron v Ohiu a Colmar-Berg v Lucembursku – usilují o rozvoj nejmodernějších výrobků a služeb, které stanovují technologické a výkonnostní standardy pro celé odvětví.

Více informací o společnosti Goodyear a jejích produktech najdete na:

 www.goodyear.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nový Lexus LBX a inovovaný UX se představují v národní premiéře

Nový Lexus LBX a inovovaný UX se...

Zbrusu nové SUV značky Lexus pod označením LBX a inovovaný model UX se zcela novým hybridním pohonem se v národní premiéře představily v luxusním prostředí resortu Chateau Mcely. Hlavní...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nové modely CUPRA Formentor a CUPRA Leon

Nové modely CUPRA Formentor a CUPRA Leon

Značka s rolí nekonvenčního vyzývatele odhalila nové modely CUPRA Formentor a CUPRA Leon, které navážou na úspěchy svých předchůdců modernizovaným designem a mnoha vylepšeními. Nová CUPRA...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Jarní tipy na skrytá místa u Prahy s Toyotou Prius

Jarní tipy na skrytá místa u Prahy...

Pokud hledáte cíl pro první jarní výlety, nevynechejte čtyři úžasná místa, která se skrývají nedaleko hlavního města. Vyrazili jsme na ně se zbrusu novou Toyotou Prius s plug-in hybridním...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Range Rover Electric: Testován tak, aby byl lídrem

Range Rover Electric: Testován tak, aby...

Cíl je, aby se Range Rover Electric stal lídrem v oblasti elektrického pohonu, kultivovanosti a luxusního cestování. První prototypy se vydaly do několika lokalit s nejnáročnějšími podmínkami...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Výjimečné partnerství: Závodní tým formule 1 se bude nově jmenovat Scuderia Ferrari HP

Výjimečné partnerství: Závodní tým...

Globální spolupráce dvou předních značek HP a Ferrari zahrnuje společný závazek k inovacím, výkonu a důvěře. Logo HP se na formulích objeví již v nadcházejícím závodě F1 v Miami....