Toyota přichází s novými akčními cenami

Toyota Motor Czech přichází s aktuální nabídkou dodatečného cenového zvýhodnění pro skladové vozy v modelových řadách Auris a Avensis v akční nabídce Team Edition se slevou až 45 000 Kč.

Toyota Auris

Toyota přichází s novými akčními cenami

U modelu Auris se jedná o cenové zvýhodnění některých vozů ve výši 14 400 Kč (vč. DPH).

Cena modelu Auris v pětidveřovém provedení Terra Cool s motorem 1,33l VVT-i (73kW 6M/T) je nyní pouhých 285.500 Kč (vč. DPH).

Stejně tak Auris Terra Cool s motorem 1,6l Valvematic (97kW 6M/T) v pětidveřovém provedení je nabízen za 300.500 Kč (vč.DPH). Příplatek za metalický lak je u tohoto modelu 14.400 Kč.

Verze Terra Cool jsou standardně vybaveny například klimatizací, elektricky ovládanými předními okny, dálkově ovládaným centrálním zamykáním, koženým volantem s ovládáním audia, rádiem s CD/MP3/WMA přehrávačem s USB vstupem. Model Auris v sobě skloubil základní požadavky pro vůz segmentu C. Díky technologii Toyota Optimal Drive nabízí vysoký výkon, příznivou kombinovanou spotřebu paliva a současně nízké emise. Auris dosáhl navíc nejvyššího 5 hvězdičkového ocenění v bezpečnostních testech EuroNCAP (ochrana dospělých cestujících).

Zároveň je možno nadále využít velmi výhodného financování Genio 50/50 společnosti Toyota Financial Services CZ (TFSCZ). Při volbě tohoto finančního produktu stačí zaplatit polovinu ceny vozu a na druhou polovinu ceny poskytne zákazníkovi bezúroční úvěr na 1 rok společnost TFSCZ. Po uplynutí 1 roku má zákazník možnost výběru – jednorázově úvěr doplatit nebo si zbylou částku rozložit do dalších splátek.

Toyota Avensis

Toyota přichází s novými akčními cenami
Toyota přichází s novými akčními cenami

U modelu Avensis se jedná o cenové zvýhodnění v rozpětí 30.000 – 45.000 Kč (vč. DPH) dle karosářské verze a výbavy.

Cena modelu Avensis Kombi s motorem 1,8l Valvematic (108kW 6M/T) ve výbavě Business Navi začíná nyní na 604.900 Kč (vč.DPH).

Cena modelu Avensis Sedan ve výbavě Sol s motorem 2,0l D-4D (93kW 6M/T) je nyní 649.900 Kč (vč.DPH). Cena stejného modelu ve výbavě Business Navi začíná nyní na 574.900 Kč (vč.DPH)

Příplatek za metalický lak je u tohoto modelu 15.000 Kč.

Model Avensis, vlajková loď Toyoty v Evropě představuje ideální volbu pro manažery vyžadující bezpečnou a vysoce komfortní jízdu s maximálním využitím sofistikovaných technologií. Avensis třetí generace byl v České republice představen začátkem roku 2009. Výrazného úspěchu dosáhl Avensis v oblasti bezpečnosti. V bezpečnostních testech organizace Euro NCAP získal maximální 5 hvězdičkové ocenění. Stejně jako u ostatních modelů je jednou z klíčových součástí Avensisu aplikace filozofie Toyota Optimal Drive. Nová řada zážehových motorů s novou technologií Valvematic se vyznačuje snížením hladiny emisí CO2 a spotřeby paliva od 10 do 26 % (v závislosti na hnací jednotce), při současném zvýšení výkonu o 3 až 20 %.

Kompletní ceníky naleznete na www.toyota.cz

KLÍČOVÉ CENTRUM

VÁŠ KLÍČOVÝ PARTNER

 

Kompletní klíčařský sortiment včetně výroby autoklíčů

Kontakt:
KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group
Plzeň, Žatecká 138/8, PSČ 301 00
377 225 903
info@hbgroup.cz

Specializovaný servis a prodej vozů Mercedes Benz a AMG.

Servis, lakovna, klempírna, řešení pojistných událostí, financování Mercedes Benz a AMG.

 

Kontakt:
CAR MOTORS MB
Praha 3, Koněvova 143
+420 737 209 090
prodej@carmotorsmb.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Co dělat po dopravní nehodě/hqdefault.jpg">

Co dělat po dopravní nehodě

Abyste jakoukoli dopravní nehodu mohli řešit s klidnou hlavou, je dobré vědět, jak v takových chvílích správně postupovat, případně kdy je nutné volat policii a jak správně komunikovat...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Naváže Štajf ve Španělsku na domácí úspěch?

Naváže Štajf ve Španělsku na domácí...

Evropský šampionát automobilových soutěží historických vozů se z České republiky přestěhuje o nadcházejícím víkendu do slunného Španělska. V jubilejním 15. ročníku Historic Rally of...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Jarní tipy na skrytá místa u Prahy s Toyotou Prius

Jarní tipy na skrytá místa u Prahy...

Pokud hledáte cíl pro první jarní výlety, nevynechejte čtyři úžasná místa, která se skrývají nedaleko hlavního města. Vyrazili jsme na ně se zbrusu novou Toyotou Prius s plug-in hybridním...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Vyrobit elektromobil bude brzy levnější než auto se spalovacím motorem

Vyrobit elektromobil bude brzy levnější...

Ceny elektromobilů se v příštích třech letech výrazně sníží. Přibližně od roku 2027 bude výroba nové generace elektromobilů levnější než výroba srovnatelných vozidel se spalovacím...