Jarní nabídka atraktivních akčních modelů Ford je ještě lákavější

Prakticky všechny akční nabídky znamenající výhodnější ceny jednotlivých modelů byly prodlouženy či ještě posíleny. Ford zároveň zavádí i nabídky zcela nové.

Dva z modelů Ford na fotografii:

Jarní nabídka atraktivních akčních modelů Ford je ještě lákavější
Jarní nabídka atraktivních akčních modelů Ford je ještě lákavější
Jarní nabídka atraktivních akčních modelů Ford je ještě lákavější

Pro vaši snazší orientaci přinášíme stručný přehled modelů Ford, které vám dealeři Ford rádi předvedou, umožní vám testovací jízdu a pak vám model objednají v konfiguraci podle vašich představ, anebo pokud je model na skladě odpovídající vašim požadavkům, tak vám ho ihned prodají:

Ford Ka

Nejmenší zástupce modelové řady Fordu je i nadále k dispozici již za 219 990 Kč, a to ve verzi Trend 1.2 Duratec (69 k). Součástí zvýhodněné akční nabídky jsou i modely Ka Individual.

Ford Fiesta

Fiesta, druhé nejprodávanější auto v Evropě, získává stále větší oblibu i mezi českými řidiči. Určitě k tomu přispívá i právě prodloužená akční nabídka, díky níž si zákazník může ze showroomu odvézt Fiestu Ambiente 1.25 Duratec (60 k) už za 219 990 Kč. Nejžádanější stupeň výbavy – Trend – byl navíc zlevněn o dalších deset tisíc korun, takže například Fiesta 1.25 Duratec 5dv. Trend stojí jen 254 990 Kč.

Ford Fusion

Fusion, fenomén českého trhu a nejprodávanější dovážený vůz v ČR za rok 2009 prodlužuje současnou akční nabídku a je tedy ve verzi Ambiente k mání již od 229 990 Kč. Vedle nejprodávanější velmi dobře vybavené verze Comfort 1.4 Duratec za 249 990 Kč byl teď nově zaveden i další akční model: Fusion Comfort s motorem 1.6 Duratec (100 k) za 269 990 Kč.

Ford Focus

Focus, nestárnoucí etalon kvality nižší střední třídy, proslulý svými excelentními jízdními vlastnostmi, českého motoristu rovněž nezklame. I v tomto případě totiž došlo k dalšímu prodloužení atraktivní akční nabídky. To znamená, že cena pětidveřového Focusu Trend Plus s motorem 1.4 Duratec (80 k) začíná již částkou 299 990 Kč.

Nově se součástí akční nabídky stává také ekologický Focus ECOnetic, který vykazuje s motorem 1.6 TDCi při výkonu 109 koní průměrnou spotřebu jen 3.8 l / 100 km a hodnotu emisí CO2 jen 99 g na km. Jeho cena tak klesla až na 409 990 Kč. Další dobrou zprávou je skutečnost, že cena všech verzí vrcholné výbavy Titanium se u Focusu s platností od 1. 4. 2010 snižuje o 20 000 Kč. Pětidveřový Focus 2.0 Duratec (145 k) Titanium tak nyní stojí 459 990 Kč.

Ford C-MAX

Také u tohoto oblíbeného velkoprostorového modelu se prodlužuje akční nabídka, díky níž začíná cena vozu v plně vybavené verzi Gen-X už na částce 359 990 Kč za verzi se stokoňovým benzinovým motorem 1.6 Duratec. Za tuto cenu dostane zákazník například šest airbagů, klimatizaci či rádio s přehrávačem CD a dálkovým ovládáním.

Jarní novinkou je sada Plus, která nabízí další hodnotnou výbavu (duální automatická klimatizace, vyhřívané čelní sklo, zásuvka na 230 V atd.) za pouhých 14 900 Kč.

Ford Kuga

Poprvé v historii tohoto modelu na českém trhu vyhlašuje Ford akční nabídku i pro atraktivní SUV Kuga. Ve výbavě Trend, s motorem 2.0 TDCi (140 k) a pohonem předních kol je v prodeji už od 549 990 Kč. S pohonem všech kol pak lze Ford Kuga získat za 649 990 Kč, a protože se akční nabídka vztahuje i na vozy s dvouspojkovou samočinnou převodovkou, je tato technická lahůdka ve spojení s motorem 2.0 TDCi k dispozici již za 699 990 Kč. V akční nabídce pak nechybí ani nové výkonné motory Duratorq 2.0 TDCi o výkonu 163 k.

Ford Mondeo

I nadále pokračuje akční nabídka Enterprise, v jejímž rámci začíná cena čtyř- a pětidveřového Mondea 2.0 Duratec (145 k) na 589 990 Kč a verze kombi pak stojí 619 990 Kč. Výbava Enterprise přitom nabízí mnoho luxusních i bezpečnostních prvků navíc vůči výbavě Titanium.

Jarní novinkou jsou zaváděcí ceny na nové samočinné dvojspojkové převodovky PowerShift. Ve spojení se vznětovými motory je tato převodovka zcela bez příplatku, tedy za stejnou cenu jako převodovka manuální.

Ford S-MAX

Akční nabídka se nevyhnula ani tomuto sportovně laděnému MPV, mimochodem nejprodávanějšímu vozu svého segmentu v ČR, který čerstvě dorazil na trh ve faceliftované podobě. „Akční“ S-MAX ve výbavě Trend a s motorem 2.0 Duratec (145 k) tak stojí jen 609 990 Kč. Také u S-MAXu si každý může samočinnou dvojspojkovou převodovku PowerShift v rámci zaváděcí nabídky pořídit zcela bez příplatku. Cena S-MAXu 2.0 TDCi (140 k) PowerShift ve výbavě Trend tak činí jen 719 990 Kč.

Ford Galaxy

Také na nový Ford Galaxy se vztahuje dále prodloužená akční nabídka, díky níž začíná cena tohoto velkého MPV už hodnotou 659 990 Kč pro verzi s motorem 2.0 Duratec (145 k) a ve výbavě Trend. Rovněž u Galaxy nemusí zákazník na samočinnou dvojspojkovou převodovku PowerShift doplácet ani korunu, a tak první model vybavený touto špičkovou technologií, Galaxy Trend 2.0 Duratorq (140 k) stojí jen 769 990 Kč. To mimochodem znamená výhodu 175 000 Kč proti běžné ceně!

Ford Transit Connect

Akční nabídka se vztahuje i na užitkový Ford Transit Connect. Ten je ve verzi Van s krátkým rozvorem a motorem 1.8 TDCi (75 k) k mání již za 289 900 Kč bez DPH.

Ford Transit

Legendární dodávka, vévodící již 18 let nepřetržitě českému trhu, je nyní k mání už od neuvěřitelných 354 900 Kč a to ve verzi Base Van SWB 260 s motorem 2.2 TDCi (85 k).

Zajímavostí letošního jara je speciální „jubilejní“ model Transit Celebration připomínající pětačtyřicáté výročí zahájení výroby této dodávky. Jako bonus tak dostane zákazník metalízu a sadu doplňků (zadní parkovací čidla, bluetooth handsfree + sada ozdobných stříbrných prvků karoserie od MS Design) zcela zdarma.

Ford Credit

Všechny tyto nabídky lze navíc kombinovat se značkovými finančními produkty Ford Credit. Zákaznící mohou volit finanční leasing nebo financování formou spotřebitelského úvěru, v obou případech i s možností komplexního pojištění. Pro modely Fiesta, Fusion či Focus navíc Ford Credit připravil unikátní 3F úvěr s pojištěním a bonusem v podobě poukazu na odběr značkových doplňků a příslušenství u autorizovaných prodejců Ford.

Všechny uvedené akční programy platí od 1.4. do 30. 6. 2010. Všechny ceny u osobních vozů jsou uvedeny včetně DPH, u užitkových bez DPH.

Bližší informace ke kompletní akční nabídce najdete na www.zaostrete.cz

KLÍČOVÉ CENTRUM

VÁŠ KLÍČOVÝ PARTNER

 

Kompletní klíčařský sortiment včetně výroby autoklíčů

Kontakt:
KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group
Plzeň, Žatecká 138/8, PSČ 301 00
377 225 903
info@hbgroup.cz

Autopůjčovna s nabídkou vozů všech kategorií. 

 

Firmám nabízíme flexibilní pronájem vozů.

Kontakt:
RentPoint
Praha 4, Na Chodovci 2457
267 286 823
rentpoint@rentpoint.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Štajf slavil triumf na historické Vltavě

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Ford Mustang Mach-E má nové baterky a prodloužený dojezd

Ford Mustang Mach-E má nové baterky a...

Jmenuje se Mach-E a před čtyřmi lety přijel jako elektrická obdoba slavného Mustangu s majestátním předkem a specifickým zadkem. Nicméně s Mustangem toho má společného asi jako petrolejka a...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Prokop s Chytkou drží i po osmé etapě Dakaru osmé místo

Prokop s Chytkou drží i po osmé etapě...

Pracovní týden začal pro závodníky 44. ročníku Dakaru pěkně zostra. Pořadatelé jim nachystali nejdelší kilometráž v podobě 830 kilometrů z nichž 395 bylo měřených. Šokem pro Martina...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Martin Prokop se i po třetí etapě Dakaru drží v TOP 10

Martin Prokop se i po třetí etapě...

Krátká a rychlá třetí etapa letošního Dakaru obnášela 255 měřených kilometrů v okolí bivaku v Al Qaisumah, když pořadatel musel kvůli zaplavenému maratonskému bivaku v Al Artawiyah změnit...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nikdy není pozdě. Řidič přesedlal na elektromobil v 87 letech, pořídil si Ford Mustang Mach-E

Nikdy není pozdě. Řidič přesedlal na...

Pedro García (87), který celý život jezdil s auty poháněnými spalovacím motorem, dokazuje, že na budoucnost není nikdy pozdě. Rozhodl se totiž přejít na elektrický pohon a pořídil si Mustang...