První tuzemský e-shop s auty, u nichž dodavatel garantuje náklady na jejich provoz až po dobu pěti let, otevírá brány

Společnost LeasePlan v něm začala nabízet svůj nový produkt LeasePlan Go – dlouhodobou správu vozidel určenou především podnikatelům, malým a středním firmám, ale i drobným živnostníkům.

Zákazník si na stránkách www.LeasePlanGo.cz

– vybere automobil a také doplňkové služby, které firma nabízí v přednastavených balíčcích. Ty mu zásadně usnadní užívání vozidla a zlevní jeho provoz. Zároveň mu pomohou od administrativy, která je se služebními auty spojena. Firmy nebo živnostníci tak starosti o vozy převedou na externí společnost a ušetřený čas i peníze mohou věnovat svému podnikání.

„Naše společnost si od produktu LeasePlan Go hodně slibuje. Jsme přesvědčeni, že malým a středním firmám nebo živnostníkům otevírá úplně novou cestu ke služebním vozům, která je nejen efektivní, ale navíc velice komfortní. I proto jsme ambiciózní, pokud jde o naše obchodní plány. Předpokládáme, že během několika let budeme v rámci LeasePlan Go provozovat tisíce vozidel,“ říká generální ředitel společnosti LeasePlan Česká republika Jaromír Hájek.

Zákazníci budou platit konstantní měsíční splátku

– která bude zahrnovat financování vozu, ale i sjednané služby: pojištění auta a jeho předepsaný servis, sezonní pneumatiky, dálniční známku, vystavení palivové karty, non-stop asistenční službu a podobně. Jejich cenu dodavatel garantuje po celou dobu smlouvy. Ta může trvat tři až pět let, záleží na úvaze klienta. Po skončení pronájmu vrátí vozidlo externí společnosti, a to bez dodatečných nákladů a starostí. Dodavatel navíc garantuje i zůstatkovou cenu vozu, na rozdíl od úvěru anebo finančního leasingu proto zákazník zaplatí ve splátkách pouze rozdíl mezi pořizovací cenou automobilu a jeho cenou na konci smlouvy. Po vrácení vozu si ihned může objednat nový.

Zájemce si prostřednictvím e-shopu

– může zadat auto do výroby, případně objednat skladová vozidla od prověřených dealerů anebo využít jejich akčních nabídek. Cílem je umožnit podnikateli, aby mohl auto užívat co nejrychleji. V nabídce jsou všechny značky a modely, které jsou významněji zastoupeny v tuzemských firemních autoparcích. Většina řidičů tak může do týdne jezdit.

V rámci LeasePlan Go jsou všechna auta nabízena za zvýhodněných podmínek. Totéž platí i pro sjednané služby. V porovnání s tradičními alternativami, jakými jsou finanční leasing anebo úvěr, případně nákup za hotové, se proto LeasePlan Go stává pro malé a střední firmy i živnostníky nejefektivnějším nástrojem na pořízení služebních vozidel.

Při objednávce si zájemce zvolí také délku pronájmu vozu a předpokládaný počet najetých kilometrů. Pak už stačí jenom přiložit naskenované dokumenty potřebné ke schválení kontraktu.

Na konci smluvního období se zúčtují nadlimitní či podlimitní kilometry a nadměrné opotřebení vozu. Kalkulace počítá se zálohou na splátky. V závislosti na rozsahu a rizikovosti kontraktu bude mít nulovou, 15procentní anebo 30procentní výši z celkové investice. Nepůjde však o klasickou zástavu, která v podobě depozita zůstává po dobu smlouvy ležet na účtu pronajímatele. LeasePlan ji bude rozpouštět v jednotlivých měsíčních splátkách, a tak ji zákazníkovi postupně vrátí.

Zahájení prodeje firma podpoří soutěží o roční pronájem vozu Mercedes-Benz C-Class

Do soutěže se mohou přihlásit právnické osoby a živnostníci, tedy všichni ti, kdo podnikají pod vlastním identifikačním číslem. Podmínkou je, že nejsou stávajícím zákazníkem LeasePlanu. Jejich úkolem bude správně zodpovědět několik otázek na webu produktu LeasePlan Go.

Informace o soutěži, jakož i aktuální nabídku vozů a další podrobnosti najdete na:

www.LeasePlanGo.cz

 

LeasePlan je globálním i tuzemským lídrem

– v operativním leasingu automobilů – profesionální správě firemních autoparků. Je zastoupen ve 34 zemích a jeho celkový vozový park čítá téměř 1,4 milionu automobilů. Díky unikátnímu řešení account managementu LeasePlan dlouhodobě obhospodařuje klienty s různou velikostí flotil, kdy se každému zákazníkovi věnuje tým profesionálů. V roce 1996 přivedl operativní leasing do České republiky a stal se jedničkou tuzemského trhu. Dnes tady pečuje o autoparky přibližně tisícovky klientů a ve své flotile má téměř 18 tisíc vozidel. Více informací na: www.leaseplan.cz.

 

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Výjimečné partnerství: Závodní tým formule 1 se bude nově jmenovat Scuderia Ferrari HP

Výjimečné partnerství: Závodní tým...

Globální spolupráce dvou předních značek HP a Ferrari zahrnuje společný závazek k inovacím, výkonu a důvěře. Logo HP se na formulích objeví již v nadcházejícím závodě F1 v Miami....

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Jozef Kabaň se podepíše pod design nových MG

Jozef Kabaň se podepíše pod design...

Slovenská designová star Jozef Kabaň má novou práci. Světoznámý automobilový tvůrce se stal 22. dubna 2024 oficiálně novým členem rodiny MG na pozici Vice President of Global Design Center....

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Štafl slavil triumf na historické Vltavě

Štafl slavil triumf na historické Vltavě

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Francouzské otevření nové sezony

Francouzské otevření nové sezony

Tým Rabbit Czech Racing otevřel letošní sezónu prvním podnikem mezinárodního seriálu FIA International Hill Climb Cup ve francouzském St Jean du Gard. Jezdec Adam Králík obsadil na této trati...

Volvo bude mít díky bioplynu první...

Volvácký výrobní závod v čínském Tchaj-čou přechází na bioplyn, díky čemuž se stává první klimaticky neutrální továrnou v Číně značky. Využívání bioplynu namísto zemního plynu...