SEAT přináší atraktivní nabídku rodinného vozu ve sportovním střihu Altea a Altea XL

SEAT zvýhodňuje nabídku modelů Altea a Altea XL, ideálních rodinných vozů s prostorným a variabilním interiérem, vysokou úrovní bezpečnosti a komfortu a nízkými provozními náklady.

Zákazníci  mají nově na výběr

– dva stupně výbavy Entry a I-TECH. Paleta motorů zahrnuje dva zážehové a tři vznětové motory. Nejvyšší nároky jsou připraveny uspokojit rovněž varianty s dvouspojkovou převodovkou DSG nebo s pohonem všech kol 4WD. Ceny modelů Altea začínají již od 392 900 Kč, Altea XL je k dispozici od 400 900 Kč.

 Výbavový stupeň Entry lze kombinovat s motory 1.2 TSI 77 kW

– (cena Altea/Altea XL: 392 900/400 900 Kč) a 1.6 TDI CR 66 kW (411 900/419 900 Kč), jejichž průměrná spotřeba paliva je pouhých 5,7 l/100 km, resp. 4,5 l/100 km. Bohatá sériová výbava zahrnuje například čelní, boční a hlavové airbagy, úchyty ISOFIX na vnějších zadních sedadlech, bezpečnostní systémy ABS, TCS, ESP a EBA, systém kontroly tlaku v pneumatikách, asistenta rozjezdu do kopce, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka a okna předních dveří, klimatizaci, rádio s přehrávačem CD/MP3, 6 reproduktory a vstupem AUX-in, palubní počítač, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a celou řadu dalších prvků.

Nové modely Altea a Altea XL se stupněm výbavy I-TECH

– disponují navíc 16“ koly z lehké slitiny, automatickou dvouzónovou klimatizací Climatronic, elektricky ovládanými, vyhřívanými a sklopnými vnějšími zrcátky, audiosystémem s osmi reproduktory a vstupy USB/AUX-in, handsfree Bluetooth s ovládáním na volantu, koženým multifunkčním volantem a hlavicí řadicí páky v kůži, palubním počítačem High, předními mlhovkami s integrovanou funkcí odbočovacích světel, tempomatem, tmavými skly oken od střešního sloupku B a výškově nastavitelnými předními sedadly s nastavitelnou bederní opěrkou.

Zákazníci, kteří se rozhodnou pro výbavu I-TECH, mají na výběr zážehové motory 1.2 TSI 77 kW nebo 1.4 TSI 92 kW a úsporný turbodiesel 1.6 TDI CR 77 kW ve spojení s mechanickou převodovkou nebo dvouspojkovou převodovkou DSG. Ceny těchto variant se pohybují od 420 900 Kč (Altea 1.2 TSI). Modely SEAT Altea XL lze navíc objednávat s dvoulitrovým turbodieselem o výkonu 103 kW, a to v provedení s pohonem předních kol nebo ve verzi 4WD s pohonem všech kol. Cena Altey XL 2.0 TDI CR byla stanovena na 503 900 Kč, resp. 558 900 Kč (4WD).

 Atraktivitu modelů SEAT Altea a Altea XL zvyšuje rovněž nový interiér

– s kvalitnějšími ozdobnými prvky, čalouněním a chromovanými detaily. SEAT samozřejmě připravil rozmanité možnosti individualizace, aby si zákazníci mohli přizpůsobit Alteu svým představám a potřebám. V této souvislosti stojí za zmínku především akční pakety COPA, COPA PLUS a Comfort s cenovým zvýhodněním až 44 %.

 Akční paket COPA pro výbavu Entry

– stojí 22 000 Kč a zahrnuje 16“ kola z lehké slitiny, zadní parkovací senzory, handsfree Bluetooth, palubní počítač High a vyšší úroveň audiosystému s 8 reproduktory a vstupem USB. Za stejnou cenu je pro výbavu I-TECH k dispozici akční paket COPA PLUS, jehož součástí jsou parkovací senzory vpředu a vzadu, světelný a dešťový senzor, funkce Coming home, automaticky zaclonitelné vnitřní zpětné zrcátko, vyhřívání předních sedadel, vyhřívané ostřikovače světlometů a čelního skla, vyhřívané čelní sklo u sloupku A, dvojité dno zavazadlového prostoru, schránka pod dnem zavazadlového prostoru, stropní panel s odkládacími schránkami a TFT displejem, síť v zavazadlovém prostoru,4 háčky, Top Tether a posuvná zadní sedadla (u Altey XL v sériové výbavě; v paketu COPA PLUS navíc: sklopné stolky na zadní straně předních sedadel, roletky na bočních oknech vzadu a dělicí síť).

Paket Comfort

– se dodává pro výbavu I-TECH za 23 500 Kč. Jeho složení je stejné jako u paketu COPA PLUS s výjimkou vyhřívání sedadel, ostřikovačů a oken. Tyto položky jsou v paketu Comfort nahrazeny navigačním systémem, digitálním rádiem DAB a 5“ barevným dotykovým displejem.

 V rámci právě probíhající akce SEAT Fast Start 2014

– mohou zákazníci využít při nákupu modelů Altea a Altea XL atraktivní financování SEAT Finance od ŠkoFINu se slevou 30 000Kč. Při volbě produktů SEAT Finance od ŠkoFINu získá zákazník výhodnou smlouvu s nízkým úrokem, nebo dokonce nulovým navýšením, bezplatným uzavřením smlouvy či předčasným splacením, nízkými měsíčními splátkami v garantované výši a pojištěním se zvýhodněnými sazbami.

Více na www.seat.cz

 

 

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
Autocentrum Jan Šmucler
Dvořákova 304, 346 01 - Horšovský Týn
379 412 279
plzen@smucler.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
PYRAMIDA Centrum
U Pyramidy 721, 252 43 Praha – Průhonice
267 751 006, NONSTOP HELP SERVIS 602 182 424
prodej@pyramidacentrum.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Francouzské otevření nové sezony

Francouzské otevření nové sezony

Tým Rabbit Czech Racing otevřel letošní sezónu prvním podnikem mezinárodního seriálu FIA International Hill Climb Cup ve francouzském St Jean du Gard. Jezdec Adam Králík obsadil na této trati...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nejikoničtější model SEATu slaví 40 let. Tohle je Ibiza Anniversary Limited Edition

Nejikoničtější model SEATu slaví 40...

Španělská automobilka SEAT oslavuje 40. výročí Ibizy, nejikoničtějšího modelu značky, limitovanou edicí s označením „Anniversary“. Model pojmenovaný po ostrově Ibiza přinesl...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta -

SEAT nainstaluje 39 000 solárních panelů. Ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby z OZE Společnost SEAT S.A. ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Dvojitým vítězstvím k domácímu mistrovskému titulu

Dvojitým vítězstvím k domácímu...

Adam Králík, jezdec týmu Rabbit Czech Racing, zvítězil během uplynulého víkendu v obou závodech na Albrechtickém kopci v Lanškrouně a tímto výsledkem si zajistil v posledním podniku sezóny...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Králík v závodech do (vrbenského) vrchu bral dvě stříbra

Králík v závodech do (vrbenského)...

I přes odlišné podmínky na trati během předposledního víkendového závodu MČR v automobilových závodech do vrchu ve Vrbně pod Pradědem zůstaly výkony Adama Králíka po oba dny velmi...