SEAT výrazně snižuje ceny sedanů Toledo

Snížené ceny nabízí pro všechny výbavové linie Basis, Reference a Style tak jako atraktivní pakety výbav, výhodné financování, prodloužené záruky a Fitness plán pro poprodejní služby.

SEAT výrazně snižuje ceny sedanů Toledo

Nevšední koncepce Toleda

spojuje eleganci kupé s praktičností a vnitřním prostorem kombi. Samozřejmostí je příkladná bezpečnost dokumentovaná pěti hvězdičkami Euro NCAP, nejmodernější technika s výkonnými a úspornými motory, nejvyšší úroveň kvality, a to vše za ceny, které jsou nyní ještě příznivější.

Třetí generace modelu Toledo je prvním vozem značky SEAT vyráběným v Mladé Boleslavi v České republice.

Sportovní sedan

Toledo ve výbavě Basis s motorem 1.2 s výkonem 55 kW je tak možné pořídit již od 269 900 Kč, což je o 23 000 Kč méně než dosud. Cena modelů Toledo Reference klesla o 12 000 Kč a začíná na částce 322 900 Kč za Toledo Reference 1.2 TSI 63 kW. Nejvyšší výbavová linie Style je nyní o 31 000 Kč nižší: Toledo ve výbavě Style s motorem 1.2 TSI 77 kW již od 363 900 Kč. Navzdory plošnému snížení cen modelů Toledo zůstala zachována výhodná nabídka paketů výbavy na přání i atraktivního financování.

SEAT nabízí pro jednotlivé výbavové linie nového Toleda zvýhodněné pakety výbavy na přání.

Bohatou sériovou výbavu Basis, která zahrnuje mimo jiné stabilizační systém ESP a šest airbagů, lze akčním paketem Basis zdarma rozšířit o klimatizaci a rádio SEAT Sound systém 1.3 včetně vstupu AUX-in a 4 reproduktorů.

Akční paket Reference pro nové Toledo Reference

– obsahuje 16“ kola z lehké slitiny, paket Komfort (tempomat, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel), rádio SEAT Sound systém 2.1 (vstupy AUX-in/USB, ovládání na volantu, 6 reproduktorů, handsfree Bluetooth s hlasovým ovládáním), palubní počítač High, paket Schránky (přední a zadní loketní opěrka, fixační síť, háčky a přihrádky v zavazadlovém prostoru), zadní kotoučové brzdy a tmavá okna od B sloupku. Stejně jako v případě akčního paketu Basis platí i pro akční paket Reference, že zákazník získává uvedené položky výbavy bez navýšení ceny.

Akční paket Style pro nové Toledo Style

– nabízí za výhodných 9 200 Kč zadní parkovací senzory, kontrolu tlaku v pneumatikách, asistenta rozjezdu do kopce, zadní kotoučové brzdy, tmavá okna od B sloupku, stěrač zadního okna, navigaci SEAT Media systém 2.2 s dotykovým displejem a hlasovým ovládáním, digitální příjem rádia, handsfree Bluetooth, 6 reproduktorů, vstup USB a paket Winter s vyhřívanými předními sedadly a vyhřívanými tryskami ostřikovačů.

Cenovou atraktivitu modelů SEAT Toledo podtrhuje výhodné financování SEAT Finance

– které se vyznačuje nízkým úrokem, nebo dokonce nulovým navýšením, bezplatným uzavřením smlouvy či předčasným splacením, nízkými měsíčními splátkami v garantované výši a pojištěním se zvýhodněnými sazbami. Při uzavření smlouvy o financování SEAT Finance na nové Toledo mohou zákazníci dosáhnout cenového zvýhodnění ve výši až 70 400 Kč.

Další nabídkou je úvěr SEAT Toledo 5 *

– s pěti výhodami v podobě nulového administrativního poplatku, zvýhodněného úročení, výhodného pojištění u Allianz pojišťovny s možností uplatnění bonusů za dosavadní bezeškodní průběh, bezplatného pojištění schopnosti splácet a prodloužené záruky výrobce na 4 roky, resp. 80 000 ujetých kilometrů.

Prodlouženou záruku výrobce SEAT lze pro nové Toledo zakoupit i samostatně

– a vyhnout se tak nepředvídatelným nákladům na opravy po dobu tří či dokonce čtyř let. Cena za prodlouženou záruku pro nové Toledo se pohybuje od 1 300 do 6 300 Kč v závislosti na době trvání a limitu ujeté vzdálenosti (30 000 až 120 000 kilometrů). Snahu značky SEAT o maximální spokojenost zákazníků s poprodejními službami dokumentuje rovněž knížka Fitness plán se slevovými poukazy, která garantuje profesionální péči za výhodné ceny. Poukazy z Fitness plánu lze uplatnit na opravy u autorizovaného servisního partnera SEAT a při nákupu Originálních, Výměnných a Economy dílů SEAT.

Více na www.seat.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
CB Auto a.s.
Dr. Milady Horákové 1477, 370 05 - České Budějovice
385 102 421
seat@cb-auto.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
Autocentrum BARTH a.s.
Bratří Štefanů 985, 500 03 - Hradec Králové
494 945 105
autocentrum@autocentrum.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Francouzské otevření nové sezony

Francouzské otevření nové sezony

Tým Rabbit Czech Racing otevřel letošní sezónu prvním podnikem mezinárodního seriálu FIA International Hill Climb Cup ve francouzském St Jean du Gard. Jezdec Adam Králík obsadil na této trati...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nejikoničtější model SEATu slaví 40 let. Tohle je Ibiza Anniversary Limited Edition

Nejikoničtější model SEATu slaví 40...

Španělská automobilka SEAT oslavuje 40. výročí Ibizy, nejikoničtějšího modelu značky, limitovanou edicí s označením „Anniversary“. Model pojmenovaný po ostrově Ibiza přinesl...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta -

SEAT nainstaluje 39 000 solárních panelů. Ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby z OZE Společnost SEAT S.A. ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Dvojitým vítězstvím k domácímu mistrovskému titulu

Dvojitým vítězstvím k domácímu...

Adam Králík, jezdec týmu Rabbit Czech Racing, zvítězil během uplynulého víkendu v obou závodech na Albrechtickém kopci v Lanškrouně a tímto výsledkem si zajistil v posledním podniku sezóny...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Králík v závodech do (vrbenského) vrchu bral dvě stříbra

Králík v závodech do (vrbenského)...

I přes odlišné podmínky na trati během předposledního víkendového závodu MČR v automobilových závodech do vrchu ve Vrbně pod Pradědem zůstaly výkony Adama Králíka po oba dny velmi...