SEAT zve příznivce hudby na festival United Islands v Praze zahajovaný již dnes večer a pokračovat bude v pátek a sobotu (23. až 25. června)

Zahájen bude dnes – ve čtvrtek večer tradiční klubovou nocí ve dvaceti pražských klubech a v pátek a v sobotu se přesune na devět scén pod širým nebem rozmístěných po pražských ostrovech, vltavských nábřežích a v historickém centru.

Automobily SEAT budou zajišťovat dopravu pro organizátory festivalu a přepravu jednotlivých kapel.

Značka SEAT tak vystupuje i v letošním roce jako hlavní partner jedinečného hudebního festivalu United Islands, který patří mezi nejvýznamnější akce svého druhu v České republice a každoročně přitahuje do centra Prahy na 30 tisíc příznivců nejrůznějších hudebních žánrů.

„Těší nás, že značka SEAT může i v letošním roce jako na festivalu United Islands prezentovat své hodnoty založené především na radosti ze života. Festival United Islands tak patří mezi akce, které by si neměl nechat ujít žádný milovník soudobé světové i české progresivní hudby. Jsme rádi, že můžeme být přímo v centru tohoto dění,“ říká Michal Čížek, vedoucí divize SEAT společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

Letošní ročník hudebního festivalu United Islands bude největší v historii.

Ve dnech 23. až 25. června na něm představí naživo svou tvorbu 150 hudebníků a kapel z 20 zemí. Program začne dnes – ve čtvrtek tradiční klubovou nocí ve dvaceti pražských klubech, kde dostanou prostor nové talenty domácí scény a kapely, které se chystají v roce 2011 vydat novou desku. Letos si mohou návštěvníci festivalu poslechnout například skupiny Rara Avis, Sunflower Caravan, Alvik, Hugo Toxx, Goodfellas, Terezu Černochovou a kapelu Skupina, písničkářku Illie a mnoho dalších objevů alternativní scény.

V pátek a v sobotu

– se festival United Islands přesune na devět scén pod širým nebem rozmístěných po pražských ostrovech, vltavských nábřežích a v historickém centru. Hlavní scéna festivalu pro až 6000 návštěvníků vyroste na Střeleckém ostrově. Stejně jako v minulých letech mohou návštěvníci po skončení open air části festivalu v pátek a v sobotu pokračovat na after party, která se v letošním roce koná v klubu Lávka a v klubu Rock Café.

Rozmanitý program letošního festivalu United Islands se opět zaměřuje jak na známé umělce, tak i na nové objevy nebo alternativní žánry. Zazní zde elektronická hudba, blues, soul, rock, jazz, country, world music a mnoho dalších směrů. Chybět nebudou například hvězdy britské elektronické scény Audio Bullys, španělská kultovní kapela La Troba Kung Fu nebo ska punkový objev Russkaja.

Českou scénu budou reprezentovat cenami ověnčení Republic of Two, Dva, Prago Union, Mythematica, Please The Trees, Poletíme nebo Gipsy.cz. Mezi nově potvrzené účastníky patří také kubánský punkový projekt Porno Para Ricardo, objev britské indie rockové scény Archie Bronson Outfit nebo nová generace afghánského rapu z Londýna Afghan New Generation.

Mezi velká lákadla festivalu United Islands bude bezesporu patřit také funk-soul party v Lucerna baru nebo pocta Jiřímu Voskovcovi na Žofíně k 30. výročí jeho úmrtí, kde s netradičními verzemi písniček Osvobozeného divadla vystoupí Marie Rottrová, Meky Žbirka, Václav Havelka, Jana Šteflíčková a další společně s Big Bandem Konzervatoře Jaroslava Ježka pod taktovkou Jana Hály.

Vstup na festival United Islands je tradičně zdarma.

Nicméně návštěvníci si mohou za symbolickou cenu 100 Kč pořídit tzv. Partner Pass, s nímž získají katalog obsahující profily všech umělců, CD s MP3 hity největších hvězd festivalu, podrobný program s mapkou festivalového areálu a celou řadu bonusů od kapel i partnerů festivalu.

Návštěvníci festivalu mohou také navštívit SEAT Café bar na Janáčkově nábřeží.

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
KONTAKT spol. s r.o.
Svobodova 2050, 511 01 - Turnov
481 325 726
oztu@havex.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
HAVEX-auto s.r.o.
Pražská 782/IV, 503 51 - Chlumec nad Cidlinou
495 221 256
ch.nv@havex.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Francouzské otevření nové sezony

Francouzské otevření nové sezony

Tým Rabbit Czech Racing otevřel letošní sezónu prvním podnikem mezinárodního seriálu FIA International Hill Climb Cup ve francouzském St Jean du Gard. Jezdec Adam Králík obsadil na této trati...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nejikoničtější model SEATu slaví 40 let. Tohle je Ibiza Anniversary Limited Edition

Nejikoničtější model SEATu slaví 40...

Španělská automobilka SEAT oslavuje 40. výročí Ibizy, nejikoničtějšího modelu značky, limitovanou edicí s označením „Anniversary“. Model pojmenovaný po ostrově Ibiza přinesl...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta -

SEAT nainstaluje 39 000 solárních panelů. Ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby z OZE Společnost SEAT S.A. ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Dvojitým vítězstvím k domácímu mistrovskému titulu

Dvojitým vítězstvím k domácímu...

Adam Králík, jezdec týmu Rabbit Czech Racing, zvítězil během uplynulého víkendu v obou závodech na Albrechtickém kopci v Lanškrouně a tímto výsledkem si zajistil v posledním podniku sezóny...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Králík v závodech do (vrbenského) vrchu bral dvě stříbra

Králík v závodech do (vrbenského)...

I přes odlišné podmínky na trati během předposledního víkendového závodu MČR v automobilových závodech do vrchu ve Vrbně pod Pradědem zůstaly výkony Adama Králíka po oba dny velmi...