SEATy úspěšně dobývají české autopůjčovny

Po loňském převzetí 10 vozů SEAT odebere letos autopůjčovna Dvořák Rent a Car dalších 35 vozidel.

Autopůjčovna Dvořák Rent a Car v loňském roce převzala od autorizovaného prodejce Auto Jarov celkem pět vozů SEAT Altea 1.4, tři vozy SEAT Ibiza 1.4 a dva vozy SEAT Leon 1.4.

Automobily SEAT se v náročném provozu autopůjčovny osvědčily svou mimořádnou kvalitou a spolehlivostí do té míry, že letos následoval nový kontrakt, tentokrát v mnohem větším rozsahu.

Nové modely SEAT předal panu Goranu Nikoliči řediteli autopůjčovny Dvořák Rent A Car Jiří Peterka, vedoucí prodeje SEAT společnosti Auto Jarov, s.r.o.:

SEATy úspěšně dobývají české autopůjčovny

„Gratulujeme společnosti Auto Jarov k úspěchu ve výběrovém řízení autopůjčovny Dvořák Rent A Car. Výrazné meziroční navýšení počtu odebraných vozů je potvrzením skvělé pověsti, kterou si značka SEAT mezi autopůjčovnami v posledních letech vybudovala. Vozy SEAT zaujmou atraktivním designem, zároveň však nabízejí vnitřní hodnoty, které jsou nepostradatelné pro náročný provoz autopůjčovny,“ uvedl Michal Čížek, vedoucí divize SEAT společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

Společnost Dvořák Rent A Car

– působí v České republice již od roku 1997 a poslední dva roky pak vlastní licenci Dollar Thrifty Rent A Car pro Českou a Slovenskou Republiku. Její zákazníci si mohou vybrat z dvanácti typů vozů, a obnova vozového parku pak probíhá zhruba po půl roce.

Mezi nové posily ve vozovém parku autopůjčovny patří dvanáct Leonů 1.2 TSI, jedenáct Ibiz 1.2 TSI, devět vozů Altea 1.2 TSI a tři Alhambry.

Inovativní zážehové jednotky 1.2 TSI o výkonu 77 kW (105 k) se vyznačují pozoruhodnou dynamikou při neuvěřitelně nízké spotřebě paliva. Například Leon 1.2 TSI spotřebuje v kombinovaném režimu EU 5,7 litru benzinu na 100 km a v provedení se systémem Start/Stop dokonce jen 5,4 l/100 km. Při temperamentní jízdě dokáže přitom zrychlit z 0 na 100 km/h za 10,9 s a dosáhnout nejvyšší rychlosti 187 km/h.

SEAT Leon patří společně s menší Ibizou mezi nejúspěšnější modely španělské automobilky.

Altea a Alhambra zase přesvědčí všechny motoristy, kteří potřebují mimořádně velký vnitřní prostor s nadprůměrně variabilním uspořádáním.

Vozy SEAT vděčí za svou oblibu především kombinaci přitažlivého vzhledu a sportovního charakteru s prostorným a prakticky zařízeným interiérem. Bohatá standardní výbava uspokojí nejvyšší nároky na pohodlí cestujících i jejich ochranu v případě nehody.

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
Auto Jarov
Osiková 2, Praha 3, 130 00
251 002 288
seat@autojarov.cz

Nabízíme komplexní služby v oblasti prodejní a servisní péče SEAT.

SEAT – španělský temperament s německou technologií

 

Kontakt:
CB Auto a.s.
Dr. Milady Horákové 1477, 370 05 - České Budějovice
385 102 421
seat@cb-auto.cz

Související články

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Francouzské otevření nové sezony

Francouzské otevření nové sezony

Tým Rabbit Czech Racing otevřel letošní sezónu prvním podnikem mezinárodního seriálu FIA International Hill Climb Cup ve francouzském St Jean du Gard. Jezdec Adam Králík obsadil na této trati...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Nejikoničtější model SEATu slaví 40 let. Tohle je Ibiza Anniversary Limited Edition

Nejikoničtější model SEATu slaví 40...

Španělská automobilka SEAT oslavuje 40. výročí Ibizy, nejikoničtějšího modelu značky, limitovanou edicí s označením „Anniversary“. Model pojmenovaný po ostrově Ibiza přinesl...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta -

SEAT nainstaluje 39 000 solárních panelů. Ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby z OZE Společnost SEAT S.A. ztrojnásobí kapacitu vlastní výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Dvojitým vítězstvím k domácímu mistrovskému titulu

Dvojitým vítězstvím k domácímu...

Adam Králík, jezdec týmu Rabbit Czech Racing, zvítězil během uplynulého víkendu v obou závodech na Albrechtickém kopci v Lanškrouně a tímto výsledkem si zajistil v posledním podniku sezóny...

Autoperiskop.cz  – Výjimečný pohled na auta - Králík v závodech do (vrbenského) vrchu bral dvě stříbra

Králík v závodech do (vrbenského)...

I přes odlišné podmínky na trati během předposledního víkendového závodu MČR v automobilových závodech do vrchu ve Vrbně pod Pradědem zůstaly výkony Adama Králíka po oba dny velmi...